Kā notievēt bez diētas

 

Inese Millere

Dr. Inese Millere,M.D.,M.A.,C.H.Ed (Dip Stress Mgt) ir ārste, holistiskā stresa menedžmenta un veselīga dzīvesveida koučs

Mēs ēdam daudzu iemeslu dēļ, kam   nav nekāds sakars ar izsalkumu.

Kursa “Kā Neapēst   Stresu” dalībniece raksta: ar šausmām vēroju, kā man jebkurš   stāvoklis der, lai uzēstu: nogurusi, garlaikota,vientuļa,uztraukusies,   pārēdusies…

Bet tu: Kāpēc TU ēd?

Lasi: Padomā, Kāpēc Tu Ēd? Pavlova   Eksperiments

„Kā notievēt bez diētas” ir bieži   meklēti atslēgas vārdi, kurus meklējot nonāk manā lapā. Tad nu es nolēmu   pastāstīt, kā tas ir iespējams.

Pieļauju, ka mana atbilde īsti   nebūs tas, ko tu meklēji. Bet labā ziņa ir tāda – ka tas ir patiešām   iespējams. 

Lasi:Kā notievēt bez diētas — pat ja   tas NAV tas ko Tu domā

Tu   noteikti esi dzirdējusi – ēd vairāk pākšaugus.  No pieredzes zinu, ka pākšaugi, neskatoties uz to   nozīmīgajiem veselības ieguvumiem, nav ‘biežs viesis’ ģimenes ēdienkartē.

Kāpēc pākšaugi ir nozīmīgi   sievietes pēc 40 veselībā?  Kā sākt tos ēst, ja tu neesi radusi to   darīt? Un varbūt tev no tiem pūšas vēders? Varbūt tev nav laika stundām   gatavot?

Lasi: Pākšaugu ABC Sievietes Veselībai   un Slaidajai Līnijai

Vai tu gribētu recepšu grāmatu ar   veselīgu un ātri pagatavojamu ēdienu idejām sev un savai ģimenei?  
Nu jau kādu brīdi atpakaļ es atklāju brīnišķigu veselīgas ēsanas un veselīgas   dzīvošanas ideju e-grāmatu: Food Matters Veselīgu Recepšu E-Grāmatu.

Varbūt noder arī tev.

Lasi: Food Matters Veselīgu Recepšu   E-Grāmata Aizņemtām Sievietēm

Kas jauns e-klubā:

Virtuālā kluba otrdienas sarunās   jau pēc nedēļas ( 6.augustā plkst 20:00), Veģetārās Uztura skolas   īpašniece Dita Lase mums palīdzēs

Atklāt   pākšaugus.

Ko tu uzzināsi:

  • Veikalā tik daudz to        pupiņu – kuras un kāpēc izvēlēties, ar kurām sākt?
  • Kādu ēdienu labāk gatavot no        šīm, ko labāk no tām?
  • Vai tiešām pākšaugu        gatavošana ir tik ilga, kā runā?
  • Un ko tad, ja man nav        laika stundām vārīt tos zirņus?
  • Fū, soja – es tādu        neēdu! Ā, nē, šitādu ēdīšu!
  • Un vēl 12 receptes        pākšaugu ēdieniem, kas izdosies ar pirmo reizi.

Un tas   nebūs viss: tev būs iespēja uzdot jautājumus un saņemt izsmeļošas atbildes.
Uzzini kā tu vari piedalīties   šeit >>>

8 nodarbību kurss „Kā Neapēst Stresu” 

Diētas NEKAD neatrisina   liekā svara problēmu ilgtermiņā. Diētas nerisina to, KĀPĒC tu ēd. Un   ja Tu apēd stresu, tad Tev ir jāpārtrauc sevi mocīt, jo risinājums ir   bezgala vienkāršs.

“Vakar   klausoties vebināru smējos līdz asarām — par tām situācijām par kurām tu   stāstīji. Tieši tādas viņas man arī ir bijušas. Pasmējos pati par sevi, jo ja   kāds cits, no malas,  to izstāsta – gribi negribi, nāk smiekli. Ļoti   laba tēma- un tiešām, visām tievēt gribetājām, vispirms ir jāiziet šāds   kurss, jāsaprot sava problēma. Jo bieži jau tās problēmas pašas   atkrīt, kļūstot atbildīgām un pielietojot šo apzinātības pieeju.   Love it!” –Līga, M.S.,   R.D. — Latvijā dzīvojoša, Amerikā izglītojusies un sertificēta   dietoloģe. 

“Inese,   apbrīnoju Jūsu darba stilu ar klientiem –tā ir patiesa ieinteresētība un   kvalitāte. Jūsu prezentācijas un darba burtnīcas, salīdzinot ar citu   līdzīgu piedāvājumu, ir daudz noderīgākas un ar daudzveidīgu informāciju. Var   sajust, ka esat aizrāvusies ar to, ko darāt un klienti to noteikti   novērtē.” Dace, kursa dalībniece.

 Jauna   grupa uzsāk darbu 12.augustā

Grupa ir neliela,   meitenes jau piesakās; ja tēma Tevi uzrunā nekavējies.

Vairāk par kursu ŠEIT.

Vai Tu jau izpildīji Stresa Ēšanas testu?

Tu vari to izdarīt tagad. Spied šeit.

Jautājumi,   ieteikumi, pārdomas laipni gadīti!

Rūpējies   par sevi apzinoties!

 

Dr.   Inese Millere, ir ārste, holistiskā stresa   menedžmenta un veselīga dzīvesveida konsultante un Am I Hungry?®  — uz   ēšanu apzinoties balstītas programmas lizcenzēta trenere un koučs aizņemtām   sievietēm pēc 40, kuras vēlas būt slaidas un līdzsvarotas.
Inese vada kursu Kā Neapēst Stresu — uz ēšanu apzinoties (mindful   eating) balstītu dzīvesveida programmu (notiek virtuāli, tāpēc   piedalīties var no jebkuras vietas pasaulē) un strādā ar klientēm indivuāli.

Uzzini vairāk.

Viņas publikācijas regulāri ir   lasāmas žurnālā UNA.

Papildus informācija www.stresamenedzments.com

 

Komentējiet