Semināri Maigajā Bio-Enerģētikā

Biedrība „Maigā Bio-Enerģētika” sadarbībā ar Narmadas tautskolu piedāvā seminārus Maigajā Bio-Enerģētikā.

Pasniedzējs Ričards Overlijs (ASV), semināri angļu valodā ar tulkojumu uz angļu valodu. Laipni aicināti visi interesenti.

  • Maigā Bio-Enerģētika un Tauriņu pieskāriena masāža

20.oktobrī Rīgā, plkst.10:00-17:30 (Ls23)

20. novembrī Ventspilī, plkst.10:00 – 17:00 (Ls20)

Teorētiskā daļa – Maigā Bio-Enerģētika (vēsture, metodes pamatlicēja dr.Eva Raiha; Dzīves enerģija, Trauma, Bruņas – kas tas ir, kā tās savstarpēji mijiedarbojas un kā ietekmē mūsu un mūsu nākamo paaudžu dzīves. Ko mēs paši varam darīt, lai ierastos dzīves modeļus nenodotu tālāk saviem bērniem.

Praktiskā daļa – trīs praktiski izmantojamas tehnikas – Tauriņu pieskāriena masāža, Brazīļu pirkstu masāža, īsā Metamorfoze

 MBE tehnikas izmantojamas ikdienā ģimenē vecākiem ar bērniem, tuviniekiem, draugiem kā pirmās palīdzības metode, veselības profilaksei un uzlabošanai, psihoterapijā kā papildus metode, mediķiem, īpaši vecmātēm, ginekologiem, pediatriem, fizioterapeitiem, masāžu terapeitiem, pedagogiem, sociālajiem darbiniekiem, bērnu dārzu, bērnu namu darbiniekiem u.c.

  • Maigās Bio-Enerģētikas Balanss 22. oktobrī, plkst.10:00-16:00, Rīgā (Ls23)

Pēc kāda veida traumām pielieto: operācijas, anestēzijas, lauzti kauli, saslimšanas, smagas dzemdības, šoks, koma, ķermeņa asimetrija, ārpusķermeņa pieredzes, vardarbības pieredzes; ja ir sajūta, ka esam kā “vērotājs” savā dzīvē, nevis reāli izdzīvojam dzīvi; sajūta, ka esam kā atdalīti no ķermeņa un sajūtām; emociju un sajūtu trūkums dzīvē; enurēze u.c.

  • Dzimšanas Psihodrāma 27.oktobris, plkst.10:00-18:00 (beigu laiks var variēties atkarībā no procesiem),

Rīga, cena Ls30

Traumatiska dzimšanas pieredze atstāj paliekošas sekas mūsu ķermeņos un ietekmē turpmākās dzīves modeļus. Šī tehnika palīdz atrast saknes tiem dzīves scenārijiem un lēmumiem, kas pieņemti neapzināti dzemdību un arī grūtniecības laikā.

Teorētisks ieskats par to, kas ir MBE. Kas ir dzimšanas psihodrāma un kā tā noris, kādi ir noteikumi tās veikšanai.

Praktiskā daļa: Visiem grupas dalībniekiem būs iespēja iziet gan savas dzimšanas psihodrāmu, gan būt par asistentiem pārējo grupas biedru darbā.

  • Polaritāšu terapijas seminārs 11.-13.novembris, plkst. 9:00-18:00, Rīgā, cena Ls70

Polaritāšu terapijas metodi ir izveidojis Randolfs Stouns (Randolph Stone), pamatojoties uz savu osteopāta/ hiropraktiķa/ naturopāta darba pieredzi. Papildinājis zināšanas arī Indijā un Ķīnā.

Polaritāšu terapijā strādā ar ķermeņa enerģiju un/vai sāpēm muskuļos, palīdzot atbrīvot saspringumus, ļaujot cilvēkam justies labāk un ātrāk atveseļoties. Tas ir darbs ar enerģiju, ne ar konkrētām slimībām.

Ceļa (locītavas) balanss, Vispārējais ķermeņa balanss, Galvas balanss, Ēteriskās plūsmas balanss, Gaisa plūsmas balanss, Čakru balanss, Limfātiskais balanss, Iegurņa balanss, Nieru balanss u.c.

Par visiem semināriem vairāk mūsu mājas lapā    www.maigabioenergetika.lv      

vai   rakstot   ilzejankovska1@gmail.com,

vai zvanot mob.29211698 (Ilze)

P.s.   Ja Jums ir interese par semināriem savā darba vai dzīves vietā, ar prieku sadarbosimies!

 

Komentējiet